apres-ski

Feest vieren in al zijn facetten

Après-ski

De meeste plaatsen in Le Grand Massif staan niet echt bekend om de après-ski maar Flaine wél. De après-ski locaties zijn verdeeld over verschillende wijken. De bekendste wijk is Flaine Forêt. Hier zitten een paar gezellige Nederlandse après-ski bars waar het altijd feest is tot in de late uurtjes. De bekendste bars zijn de L'White bar, de Diamant Noir en de Bowling. De bekendste onder de Nederlanders is The Flying Dutchman. De locaties zijn goed (soms met skilift) te bereiken dus je hebt nooit een excuus om niet te gaan!

Tip
Flaine

Flying Dutchman

De après-ski kroeg is de nummer 1 in het Franse Flaine. Elke dag staat het personeel van de Flying Dutchman garant voor het ultieme après ski gevoel dat veel Nederlanders onderhand kennen.

Flaine

Le White Pub

Voor de echte Nederlanders is er in Flaine The Flying Dutchman, maar ook Le White Pub is een gezellige après-ski bar. Met een typische Engelse/Amerikaanse sfeer is het voor het gemiddelde feestbeest een hele leuke bar met veel verschillende tap biertjes.

Flaine

La Pente à Jules

La Pente à Jules is een gezellige après-ski bar in Flaine, met een heerlijk drankje in de Franse zon genieten met je vrienden is hier allemaal mogelijk. La Pente à Jules heeft ook 2 goede dj's die de boel erg gezellig maakt.