Après-ski

De meeste plaatsen in Le Grand Massif staan niet echt bekend om de après-ski maar Flaine wél. De après-ski locaties zijn verdeeld over verschillende wijken. De bekendste wijk is Flaine Forêt. Hier zitten een paar gezellige Nederlandse après-ski bars waar het altijd feest is tot in de late uurtjes. De bekendste bars zijn de L'White bar, de Diamant Noir en de Bowling. De bekendste onder de Nederlanders is The Flying Dutchman. De locaties zijn goed (soms met skilift) te bereiken dus je hebt nooit een excuus om niet te gaan!

Flyingdutchman Flaine op nr. 1
Flyingdutchman Flaine op nr. 1

De Vliegende Hollander

De après-ski is niet zo groot als in bijvoorbeeld Val Thorens, maar het is altijd gezellig in Flaine. De Vliegende Hollander is zo'n bar! Leuk personeel, gezellige uitstraling en mogelijkheden om wat te eten in de middag en 's avonds. De Vliegende Hollander wordt hier ook wel "The Flying Dutchman" genoemd. Het is elke dag geopend tot 2 uur en ook de muziek is divers, van 70's & 80's tot Top 40 of gewoon gezellige Nederlandstalige feestmuziek!

Après-ski bar Flying Dutchman in Flaine

De après-ski bar Flying Dutchman in Flaine is iedere dag in het seizoen vanaf 11 uur geopend en sluit de deuren pas om 2 uur de volgende ochtend.
Après-ski bar Flying Dutchman in Flaine
De après-ski kroeg is de nummer 1 in het Franse Flaine. Elke dag staat het personeel van de Flying Dutchman garant voor het ultieme après ski gevoel dat veel Nederlanders onderhand kennen.