Le Grand Massif ski

Ski-in ski-out

Appartementen op de piste in het centraal gelegen Flaine

Appartementen Flaine

Flaine telt een behoorlijk aantal accommodaties waarvan de meeste appartementen maar ook enkel hotel of chalet. Het resort ligt op 1600 meter in het skigebied Le Grand Massif waardoor je een hoge sneeuwgarantie hebt en er zelfs tot in april kunt skiën. De accommodaties liggen allemaal aan of dichtbij de pistes, zo kun je dus direct vanuit je appartement de piste op!

Appartementen met perfecte ligging

De appartementen in Flaine hebben een perfecte ligging, het resort is dan ook in de jaren ‘70 ontwikkeld met als doel ‘wintersport toerisme’. Steeds vaker worden de oude gebouwen omgetoverd en gemoderniseerd maar ook vind je er diverse nieuwe appartementencomplexen ontworpen in sfeervolle chaletstijl. De meeste appartementen hebben skilockers dus dat is ideaal na een lange dag skiën.

Skiërs bij het resort
Ski-in ski-out appartementen
Piste skiër Flaine

Praktisch resort voor families met kleine kinderen

Voor kinderen vanaf 3 jaar zijn de skischolen perfect uitgerust met mooie oefenweides, transportbanden en sleepliften direct bij het resort. Ouders staan met hun kinderen direct op de piste vanuit het appartement - wat wil je nog meer. Voor beginnende skiërs zit je hier ook goed door de vele brede en blauwe pistes. Met de gondellift Grandes Platières kun je vanuit Flaine in één keer naar de top op 2.480 meter en kun je alle kanten op. De skipas is natuurlijk ook geldig in de andere resorts van Le Grand Massif waaronder Les Carroz, Morillon en Samoëns. 

Appartement inclusief skipas

Een appartement in Flaine inclusief skipas boek je bij één van de volgende wintersport specialisten.

Résidence P&V Premium Les Terrasses d'Eos
Résidence P&V Premium Les Terrasses d'Eos - FLAINE

Appartementen Les Carroz

Les Carroz is hét alternatief voor Flaine voor het boeken van een appartement.

Résidence Les Chalets de Leana - les carroz
Résidence Les Chalets de Leana - LES CARROZ

Restaurants, supermarkt en skiverhuur op loopafstand

Alle faciliteiten die je nodig hebt voor een geslaagde wintersportvakantie vind je altijd op loopafstand, ongeacht in welk appartement je zit. Wil je na een heerlijke dag skiën een paar drankjes doen, dan zit je in Flaine helemaal goed. Het dorp staat namelijk bekend om de gezellige terrasjes en aprés-ski bars. Ook kun je vanaf de meeste accommodaties lopen naar de restaurants, supermarkten en het centrum. Het dorp bestaat uit drie verschillende wijken en is autovrij.