Les Carroz

Kindvriendelijk skiresort

Les Carroz

Les Carroz ligt op 1.140 meter en is omgeven door een schilderachtig wit (en groen) landschap versierd met naaldbossen. Het is een authentiek dorpje van waaruit je eenvoudig toegang hebt tot het skigebied Le Grand Massif. Regel je skihuur via Skiverhuur.nl/LesCarroz.

Compleet skiresort

In het dorpje zijn enkele oefenliften waar je rustig op gang kunt komen. Vanaf de snelweg ben je er in ongeveer 10 minuten! Het resort beschikt over skikluisjes onderaan de pistes waardoor après-ski je wel héél gemakkelijk wordt gemaakt. Er is onder andere een lange blauwe en een rode piste tot aan het dorp. Een gondellift en een stoellift brengen je snel omhoog om je skitocht te beginnen.

Appartementen en chalets

In Les Carroz vind je voornamelijk appartementen en chalets. Als je goed zoekt vind je ook nog enkele accommodaties met volpension. In de meeste gevallen kun je lopend naar de piste of heb je zelfs een ski-in ski-out accommodatie. Kun je niets vinden in Les Carroz dan heb je misschien meer geluk in Flaine of in het typisch Franse dorpje Samoëns.

Pistekaart Les Carroz

266 km piste totaal
118 km blauwe piste 44 %
107 km rode piste 40 %
41 km zwarte piste 15 %
Dal: 700 m - Hoogste punt: 2.500 m
6 gondels | 26 stoelliften | 24 sleepliften
1005 km v.a. Utrecht | reistijd: 9:50 uur

Accommodaties in Les Carroz

Boek via onze site appartement, chalet of hotel in Les Carroz! Je hebt keuze uit honderden accommodaties in dit gebied. » Accommodaties

Plattegrond Les Carroz

Les Carroz ligt op 1.000 km rijden vanaf Utrecht en de reistijd bedraagt 10:00 uur. Les Carroz ligt op een hoogte van 1.200 meter.