Le Grand Massif ski

Gezellige wintersportplaats

Flaine

Flaine is een op en top ski-resort speciaal ontwikkeld voor wintersport toerisme. Gelegen op 1600 meter is Flaine het hoogste skiresort in Le Grand Massif en daardoor ook het meest populair.

Ski-in ski-out

De meeste gebouwen stammen uit de jaren '70 en geven niet direct een warme uitstraling. Wél sta je vanuit de accommodaties direct op de piste volgens het ski-in ski-out principe. Gebouwen die de laatste jaren nieuw zijn ontwikkeld hebben allemaal een traditionele uitstraling met hout en natuursteen.

Super sneeuw

Als hoogste skigebied in de Haute-Savoie biedt Flaine vaak een sneeuwdek van 6 meter op de 2.500 meter hoge Grandes Platières. Flaine scoort vaak een record aan sneeuw en nieuwe records worden hier met regelmaat behaald. Ook door de geografische ligging van Flaine is de sneeuwkwaliteit van hoog niveau en is het een paradijs voor poedersneeuwskiërs.

Meer informatie over Flaine op www.flaine.com

Accommodaties in Flaine

Boek via onze site je appartement, chalet of hotel in Flaine! Je hebt keuze uit honderden accommodaties in dit resort die bijna allemaal op de piste liggen! Ga voor meer informatie naar Accommodaties

Plattegrond Flaine

Pistekaart Le Grand Massif