Morillon - Le Grand Massif

Geniet van de prachtige natuur

Morillon

Het dorpje Morillon heeft zijn eigen speciale charme en bestaat uit twee delen namelijk het lager gelegen traditionele dorpje op 700 m en het skiresort Morillon Les Essets op 1.100 m. De twee dorpjes zijn verbonden met een snelle gondellift. Deze goed bewaarde vallei heeft alpenweiden, dorpshuizen en stenen gebouwen die dateren uit de middeleeuwen. Er is voldoende keuze uit accommodaties zoals chalets, appartementen en hotels. Regel je skihuur via Skiverhuur.nl/Morillon.

Een klein beetje Canada

Enorme dennenbossen, een prachtig meer, een wilde rivier en een sterke gelijkenis met Canada... Maar je bevindt je in feite in Morillon! Het authentieke dorpje Morillon heeft vandaag de dag nog steeds een levendige boerentraditie. Kom en ervaar zelf de ontspannen levensstijl in de Franse Alpen. Of je nu een actief persoon bent of op zoek bent naar een plek om te ontspannen en tot rust te komen, de natuurlijke omgeving is hier perfect voor iedereen. 

Pistekaart Morillon

266 km piste totaal
118 km blauwe piste 44 %
107 km rode piste 40 %
41 km zwarte piste 15 %
Dal: 700 m - Hoogste punt: 2.500 m
6 gondels | 26 stoelliften | 24 sleepliften
1005 km v.a. Utrecht | reistijd: 9:50 uur

Plattegrond 

Morillon ligt op 1.000 km rijden vanaf Utrecht en de reistijd bedraagt 9:48 uur. Morillon ligt op een hoogte van 700 meter.