Vrouw computer

Corona update

Veilig op vakantie in Le Grand Massif

Corona informatie Le Grand Massif

Op deze pagina leest u alle actuele corona informatie voor een veilig en plezierig verblijf in Le Grand Massif. Daarnaast geven wij u tips over het flexibel boeken van uw accommodatie en leest u wat u allemaal online kunt regelen om zo weinig mogelijk in de rij te moeten staan voor o.a. skiles, skiverhuur en skipas.

Corona update Frankrijk

Wintersport 2021-2022 boeken

Natuurlijk kunnen we niet wachten om weer op wintersport te gaan en zeker na het gemiste seizoen is de behoefte aan een ski-vakantie extra groot. Als het goed is kunnen we komende winter 'gewoon' op wintersport maar hoe dat eruit gaat zien is nog de vraag. Wél kun je alvast je accommodatie boeken en de reisorganisaties zijn extra flexibel als het gaat om geld-terug-garanties omtrent COVID-19. Lees de voorwaarden van: Sunweb, TUI, Summit Travel, Wintertrex, Travelski, Prijsvrij, Chalet.nl, Belvilla en Villaforyou.

3G maatregelen Frankrijk

Anders dan Oostenrijk hanteert Frankrijk nog wel 3G. Dus gevaccineerd, genezen of getest. Toeristen met een door Europa goedgekeurd vaccin worden als volledig gevaccineerd gezien en hebben zo dus ook hun pass-sanitaire - ook als dit een Janssen vaccin betreft. Frankrijk zet alles op alles om het winterseizoen volop door te laten gaan.

Reisadvies Nederlandse overheid (kleurcode)
Bekijk de actuele kleurcode op www.nederlandwereldwijd.nl/frankrijk

Regel zoveel mogelijk online

  • Koop uw skipas online zodat u niet in de rij hoeft te staan bij de loketten.
  • Boek uw skiles online zodat u niet in de rij hoeft te staan bij de skischool bureaus
  • Huur uw ski's online. Uw skiset wordt klaargezet, de doorlooptijd in de winkel is veel korter én online ski's huren is voordeliger.

Le Grand Massif is volledig toegewijd zodat het skiën een plezier blijft!

Opening van het skigebied
Gedeeltelijke opening van het skigebied (Flaine en Samoëns) van zaterdag 12 december tot en met vrijdag 18 december 2020 en het hele gebied van zaterdag 19 december 2020 tot en met zondag 18 april 2021.

Geniet van brede open ruimtes!
Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat alles klaar staat om u in de best mogelijke omstandigheden te ontvangen. Onze medewerkers bereiden zich grondig voor om uw welzijn en veiligheid te garanderen.

Video Covid 19

Vertrouwd uw wintersport boeken

(GRATIS) ANNULEREN EN VOORWAARDEN

Boekt u uw accommodatie bij een ANVR aangesloten touroperator (zie overzicht hieronder) dan heeft u recht op uw geld terug indien de Nederlandse overheid code oranje of rood vaststelt voor uw bestemming. Daarnaast bieden veel touroperators extra flexibele voorwaarden indien u zelf kiest om te annuleren of om te boeken. Meer informatie over annuleren vind je op Consumentenbond.nl en voor actueel reisadvies (kleurcodes) ga je naar Nederlandwereldwijd.nl. Bijna alle touroperators hanteren de reis- en annuleringsvoorwaarden van de ANVR.

Wettelijk kader ANVR bij verschillende reisadviessituaties

  • Code oranje en rood: De organisator kan de reis niet uitvoeren. Klant heeft recht op terugbetaling.
  • Code geel: De organisator kan de reisovereenkomst uitvoeren. Klant heeft geen recht kosteloos te annuleren.
    Lees meer op www.anvr.nl